Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bij BookSpot kun jij als trouwe boekenkoper een fijne korting op boeken opbouwen. Hoe dat werkt?

  • Je bestelt boeken zoals je dat in elke andere (online) boekwinkel doet.
  • Na je 3e aankoop binnen één jaar, krijg je 20% korting op de Vaste Klanten collectie.
  • Hiervoor moet je dan wel Vaste Klant worden van BookSpot. Dit doe je bij het afrekenen.
  • Wanneer je Vaste Klant bent verzenden we je bestelling altijd gratis, ook als het bedrag minder dan € 19,95 is.
  • Je houdt je korting zolang je meer dan 3 boeken per 12 maanden koopt.
  • Onze Vaste Klanten collectie is groots: je kiest uit meer dan 25.000 Nederlandstalige boeken.
  • Er zijn een paar uitzonderingen die niet meetellen voor het opbouwen of verlengen van je Vaste Klanten korting. Lees hieronder welke dat zijn.

Dus: je krijgt 20% korting op de Vaste Klanten collectie na je 3e aankoop binnen een jaar. Je houdt ‘m zolang je meer dan 3 boeken per 12 maanden blijft bestellen.

Nog niet helemaal helder? Lees de ervaring van Annet

Annet's eerste boek

Natuurlijk niet haar eerste boek ooit, maar wel haar eerste boek bij BookSpot. Een vriendin vertelde haar over onze korting. Als boekenliefhebber wil ze daar ook van profiteren. Annet maakt een account aan en koopt haar eerste boek bij BookSpot.

Filmavondje

De volgende keer bestelt Annet een dvd voor een filmavondje. En een BookSpot cadeaukaart voor een vriendin. De cadeaukaart geldt niet als een aankoop waarmee Annet Vaste Klanten korting opbouwt, de film wel.

In de koffer

De zomer staat voor de deur en Annet bestelt 2 boeken voor op het strand. Ze heeft nu binnen een jaar meer dan 3 aankopen gedaan. Annet wordt Vaste Klant bij BookSpot en krijgt 20% korting op haar 4e aankoop, een boek uit de Vaste Klanten collectie.

Pakjesavond

De feestdagen komen eraan, en als liefhebber verrast Annet mensen graag met een boek. Ze profiteert met deze aankoop opnieuw van 20% korting.

Goed om te weten

In Nederland betaal je voor een boek overal dezelfde prijs. Daarover waakt de Wet op de vaste boekenprijs. Het doel van deze Wet is om bij te dragen aan een breed en divers boekenaanbod. Dankzij de vaste boekenprijs kunnen uitgevers ook minder commerciële titels en boeken van minder bekende schrijvers uitgeven. En hebben boekverkopers de mogelijkheid om een breed assortiment te voeren. Daardoor hebben we in Nederland zo’n rijk boekenlandschap. En een groot, divers aanbod stimuleert lezen.

En de Wet heeft effect: door de prijs in alle winkels gelijk te houden, verschijnen er maar liefst 15.000 Nederlandstalige boeken per jaar. Geen stuntprijzen met boeken dus.

Het leuke van de Wet: nadat een Nederlandstalig boek 4 maanden in de winkel ligt, mag BookSpot een groot aantal boeken met 20% korting aanbieden aan klanten die meer dan 3 boeken per jaar bij ons kopen. Dit doen wij als enige boekwinkel in Nederland.

We mogen de korting geven omdat we stimuleren om regelmatig (dus meer dan 3 keer per jaar) een boek te kopen. Lezen stimuleren is onze missie.

De korting voor Vaste Klanten geldt op Nederlandstalige boeken die meer dan 4 maanden oud zijn, mits we daarvoor toestemming hebben van de uitgever. Dat zijn een heleboel boeken: de Vaste Klanten collectie telt meer dan 25.000 titels.

Hoe je weet dat je een boek met korting kunt kopen? Je ziet het vanzelf: dan staat er een Vaste Klanten prijs bij.

Momenteel tellen héle scherpe dagdeals, BookSpot cadeaukaarten en tweedehands boeken niet mee voor het opbouwen of verlengen van je Vaste Klanten korting.

Als Vaste Klant krijg je de korting als je binnen een jaar na je eerste aankoop, ook je vierde aankoop doet. Of als je meer dan 3 aankopen in één keer doet. Je verlengt je korting elke keer als je binnen 12 maanden weer een aankoop doet, op tweedehands boeken, héle scherpe dagdeals en cadeaukaarten na dus. In Mijn BookSpot zie je altijd hoe je korting ervoor staat. Je krijgt van ons een seintje via e-mail of post zodra je korting dreigt te vervallen, maar je bent nooit verplicht om iets te kopen.

Bij BookSpot werken boekenspecialisten. Naast dat wij alle toplijsten van Nederland en België presenteren, halen wij ook de verborgen parels naar voren en stellen we toplijsten samen om je te inspireren.

Als je Vaste Klant bent geven wij ook persoonlijk advies. Dan ervaar je zelfs een persoonlijke afgestemde winkel, zodat je snel vindt wat je zoekt.