Kom naar het BookSpot lezersevent met Santa Montefiore
Op zondag 29 maart is Santa Montefiore, ter gelegenheid van haar nieuwe roman ‘Naar de overkant, voor een exclusief interview in Amsterdam. Santa wordt geïnterviewd door Tanja Spaander, van Vrouw Telegraaf. En jij kunt erbij zijn! Na afloop kun je het boek kopen. Natuurlijk kun je met Santa op de foto en je nieuwe boek laten signeren. Leuk: je verlaat het event niet zonder een goedgevulde goodiebag.

Zo doe je mee
Stuur voor 16 maart een e-mail met je naam en e-mail adres naar actie@bookspot.nl Zet in het subject: SANTA MONTEFIORE Wees er snel bij, want vol = vol. Als je wordt ingeloot krijg je een uitnodiging voor 2 personen.

Handig:
Datum: zondag 29 maart
Tijd: 13.30 uur tot 16.30 uur
Adres: Beethovenstraat 200 in Amsterdam

Over ‘Naar de overkant’
Marigold woont met haar man Dennis en hun jongvolwassen vdochter Suze in een klein dorpje op het Engelse platteland, waar iedereen elkaar kent. Wanneer ook haar 90-jarige moeder bij hen intrekt, omdat ze te oud wordt om alleen te wonen, en hun andere dochter Daisy met een gebroken hart terugkeert uit Milaan, waar ze zes jaar heeft gewoond, lijkt de drukte Marigold een beetje boven het hoofd te groeien. Of is haar toenemende verstrooidheid aan iets anders te wijten?

Leuk om te weten
Santa Montefiore  dankt haar bijzondere voornaam aan een graangewas dat haar vader kweekte, en dat hij Senter noemde. Zo wilde hij zijn dochter ook noemen. Haar moeder vond dat net wat te ver gaan en maakte er Santa van.

Wist je dat …
de boeken van Santa Montefiore altijd als eerste in Nederland verschijnen? Daarna pas in andere landen zoals haar thuisland Engeland.