Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Spannende Boeken Weken

De spanning loopt weer hoog op tijdens de Spannende Boeken Weken 2018, die van 6 t/m 24 juni plaatsvinden. We trappen deze weken af met de bekendmaking van de winnaar van de Bookspot Gouden Strop en de Bookspot Schaduwprijs. Wie heeft dit jaar het beste spannende boek geschreven en wie het beste Nederlandstalige thrillerdebuut?

Ook staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen want de zomer staat alweer bijna voor de deur. Een goed boek is natuurlijk onmisbaar tijdens de vakantie. Even al je kopzorgen vergeten en lekker ontspannen met de nieuwste thriller van Saskia Noort, Nicci French of Karin Slaughter.

Je ontvangt tijdens de Spannende Boeken Weken de thriller ‘Barst’ van Boris O. Dittrich gratis bij besteding vanaf 12,50 aan nieuwe Nederlandstalige fictieboeken. Leuk om zelf te houden of om weg te geven. Zondag 17 juni is het Vaderdag. Wat is er nu leuker om de graag lezende vader een angstaanjagende detective cadeau te geven? Succes gegarandeerd en je krijgt er dus ook nog een gratis thriller bij.

Bekijk onze thrillerpagina