Virgin river boeken volgorde

Wat is de volgorde van de Virgin River boeken?

De Virgin River serie op Netflix gebaseerd op de boeken van Robyn Carr is één van de meest bekeken series van dit moment. Wat is de juiste volgorde om Virgin River boekenserie te lezen? Deze vraag krijgen wij regelmatig gesteld aangezien er uit 20 delen bestaat! Daarom hebben wij voor jou de juiste volgorde overzichtelijk op een rijtje gezet:


 1. Thuis in Virgin River
 2. Welkom in Virgin River
 3. Weerzien in Virgin River
 4. Winter in Virgin River
 5. Een nieuwe horizon
 6. Met de stroom mee
 7. Na de storm
 8. Een onverwacht kerstcadeau
 9. Onbekende bestemming
 10. Met nieuw vertrouwen
 11. Een plek in de zon
 12. Kus om middernacht
 13. Dromen van vrijheid
 14. Uit de schaduw
 15. Tijd van belofte
 16. Sneeuw in Virgin River
 17. In de luwte
 18. De weg vooruit
 19. Rijke oogst
 20. Een Kerstmis naar haar hart

Het verhaal van de Virgin River boeken

In het plaatsje Virgin River, idyllisch gelegen in de Californische natuur, spelen de verhalen van Robyn Carr zich af. De tijd lijkt er soms stil te staan; het leven is er goed, en de mensen hebben nog tijd voor elkaar. Maar wat gebeurt er als een buitenstaander zich in dit verborgen paradijs begeeft?

 

Melinda Monroe wil na al het drama in haar leven weg uit het drukke Los Angeles. In een impuls solliciteert ze op de functie van verpleegkundige in Virgin River. Aanvankelijk is het niet bepaald wat ze ervan had verwacht, maar de omgeving doet toch iets met haar. Net als de meer dan aantrekkelijke bareigenaar…

Robyn Carr biografie

Zevenentwintig was Robyn Carr toen haar eerste boek werd uitgegeven, en sindsdien zijn er meer dan dertig titels van haar hand verschenen. Toch duurde het een flink aantal jaren voordat ze haar stijl echt gevonden had, namelijk tot ze aan de Virgin River-serie begon.Haar streven is om boeken voor vrouwen te schrijven die grappig zijn zonder flauw te worden, die het leven in al zijn facetten beschrijven zoals het is en die de kracht van vrouwen weergeven. In de enorm populaire Virgin River-serie maakt ze die droom waar.Robyn heeft twee volwassen kinderen en woont met haar echtgenoot in Las Vegas.