Volgorde de zeven zussen

Wat is de volgorde van de zeven zussen boeken?

Wat is de juiste volgorde om de zeven zussen boekenserie te lezen? Deze vraag krijgen we regelmatig gesteld. Daarom hebben we voor jou de juiste volgorde overzichtelijk op een rijtje gezet:

  1.  De Zeven Zussen. Maia.
  2.  Storm. Ally.
  3.  Schaduw. Star.
  4.  Parel. CeCe.
  5.  Maan. Tiggy.
  6.  Zon. Electra.
  7.  De zevende zus. Merry.
  8.  Atlas. Pa Salt. (aangekondigd voor 2022)

Aangekondigd: De zeven zussen deel 8

Lucinda Riley heeft aangekondigd dat er niet 7 maar 8 delen verschijnen in de zeven zussen serie. Halverwege het schrijven van deel 7 realiseerde zij zich dat twee verhalen in 1 boek stoppen de verhalen niet ten goeden zouden komen. De titel van het nieuwe boek wordt Atlas: Het verhaal van Pa Salt. In dit laatste boek zal je eindelijk antwoord krijgen op al je vragen!

Het verhaal van de zeven zussen boekenserie

De 8-delige boekenserie geschreven door Lucinda Riley is gebaseerd op het sterrenbeeld 'het Zevengesternte'. Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. Dat vormt het vertrekpunt voor deze ongeëvenaarde reeks, waarbij iedere dochter op zoek gaat naar haar eigen afkomst, en naar de verdwenen zevende zus. Zullen ze daar hun ware identiteit ontdekken? De zeven zussen is een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Lucinda Riley biografie

Lucinda Riley werd geboren in Ierland (1966, Lisburn) en woont afwisselend in Engeland en Zuid-Frankrijk. Op 23 jarige leeftijd werd Lucinda Riley ziek en kreeg zij de ziekte van Pfeiffer. Hierdoor moest ze haar carrière als actrice in film, theater en televisie on hold zetten en begon toen met schrijven. Haar eerste boek Lovers and Players heeft ze op 26 jarige leeftijd uitgebracht onder de naam Lucinda Edmonds. Haar boeken zijn vertaald in meer dan vijfendertig talen en hebben wereldwijd twintig miljoen exemplaren verkocht.